BEAUTY BOUTIQUE voor professionals & particulieren
  • July 8th, 2019

Workshop Make up 8 juli


Tijdens een ontspannen sfeer leren wij u stap voor stap hoe je jezelf op een eenvoudige manier kan opmaken. Wij laten je kennismaken met het assortiment van Peggy Sage, verschilllende materialen, de juiste kleuren voor jezelf ontdekken, ... Opleidingsplan: - Kennismaking Peggy Sage make-up - Gebruik juiste materialen - Kleurengebruik - Stap voor stap dagmake-up bij jezelf aanbrengen En dit allemaal voorzien van een hapje en drankje! De prijs hiervan bedraagt €30

  • December 19th, 2019

Workshop suikerontharing - 19 december 2019


De laatste trend suikerontharing! Een natuurlijke en minder pijnlijke manier om te epileren. Op deze workshop leer je de echte techniek zowel met als zonder strips. Te oefenen op jezelf of op elkaar, materiaal is ter plaatste beschikbaar.

  • December 21st, 2019

Workshop Wimperlifting - 21 december 2019


In deze workshop wordt de volume lash lifting aangeleerd. Hierbij worden de wimpers op een eenvoudige manier gekruld voor een x-aantal weken. Na afloop ontvangt u het certificaat.

  • November 26th, 2019

Workshop babyboom - 26 november 2019


Workshop waarin u de techniek om de babyboom nagels te maken wordt aangeleerd. We werken op onze eigen nagels, u hoeft dus geen model te voorzien. Graag eigen lamp, penselen en cleansers meebrengen. Na afloop ontvangt u het certificaat.